Olle Hormi köidab metsik eksootika

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olle Horm.
Olle Horm. Foto: Liis Treimann

Maag Lihatööstuse juhatuse esimehe Olle Hormi töö ja reisid keerlevad hõrkude maitsete ümber, kuid kui lihatööstus peab silmas koduturgu, siis puhkuse ajal on ta eksootiliste maitsete jahil, kirjutab äriajakiri Saldo.


Eredamad pildid mälus ja fotoalbumis on tal Lõuna-Ameerikast, kus troopilisele loodusele lisaks jätkus troopilisi maitseid.

Nii on tema lemmikhotelliks keset troopilist vihmametsa asuv Las Cataratas (eesti keeles: kosed) Foz de Iguassu Brasiilia-poolses osas - hotelli akendest avaneb vaade koskedele ning pesukarud, kitsed, liblikad ja eksootilised linnud on igapäevased külalised.

Hormi lemmikrestoran on Argentina lõunapoolseimas otsas Ushuaias asuv Kaupe, mis on kaks korda valitud Argentina parimaks ning kus serveeritakse muu seas värskelt püütud kuningkrabi.

Aastavahetuse plaanib Olle Horm veeta perega Malaisias, metsiku ja eksootilise loodusega Borneo saarel, kus võib kohata orangutane, ninaahve, kilpkonnasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles