Malemeistrivõistlustel kolm liidrit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Vaher.
Eino Vaher. Foto: AFP / Scanpix

Pühapäeval Rakvere rahvamajas alanud Lääne-Virumaa malemeistrivõistlustel jätkavad pärast kahte vooru 16 võistleja hulgas täiseduga Eino Vaher, Kalev Pagar ja Jevgeni Kuzmin. Eino Vaher võitis Raivo Kaasikut ja Hando Laasmäge, Kalev Pagar saavutas võidu Mati Varblase ja Enn Koppeli üle, Jevgeni Kuzmin alistas Edik Videviku ja Vladimir Lishtsuki.


Õnnetult algas turniir Üllar Hermlinile, kes sai võrdses seisus ajakaotuse Janek Parvistelt. Teises voorus võitis Hermlin Tanel Kadaid.



Tabloo:

Lääne-Virumaa malemeistrivõistlused 8. novembril Rakveres, paremusjärjestus kahe vooru järel: 1.-3. Eino Vaher, Kalev Pagar ja Jevgeni Kuzmin 2 punkti; 4.-13. Üllar Hermlin, Vladimir Lishtsuk, Hando Laasmägi, Enn Koppel, Tanel Kadai, Mati Varblane, Avo Murutalu, Edik Videvik ja Edgar Lillemaa 1 punkt; 14.-16. Raivo Kaasik, Raul Pakler ja Boris Nossov 0 punkti.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles