Viru vangla direktor Edvard Remsel lahkub töölt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edvard Remsel.
Edvard Remsel. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

11. detsembril on viimane tööpäev Viru vangla direktoril Edvard Remselil, kes naaseb tööle politseisse.

 
Remsel asus Viru vanglasse tööle 1. augustil 2006 ning juhtis ka vangla ehitamist, meeskonna komplekteerimist ja vangla käivitamist.

Esimesed kinnipeetavad paigutati Viru vanglasse 1. aprillil 2008.
 
Remseli sõnul on vanglateenistus selle ajaga väga jõudsasti edasi arenenud ning seda mitte ainult uute vanglate ehitamise, vaid ka karistusele sisu andmise poolest, samuti on oluliselt paranenud vanglaametnike väljaõpe ja professionaalsus.
 
"Olen saanud väga hea kogemuse töötades vanglateenistuses, mis annab olulise panuse Eesti sisejulgeoleku tagamiseks," ütles Remsel.

"Samuti on mul lahkudes rõõm tõdeda, et Viru vangla töötajad moodustavad väga hea koostoimiva meeskonna."
 
Remsel suundub tööle Ida politseiprefektuuri.

Ida politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo peaspetsialisti Karis Niisukese sõnul asub Edvard Remsel esialgu tööle prefekt Aldis Aluse otsealluvusse, tegeldes 1. jaanuarist tegutsema hakkava politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuuri koordinatsioonibüroo arendamise ja töösse rakendamisega.

“Ida politseiprefektuuri prefekt Aldis Alusel on väga hea meel teada anda, et nii suurte kogemustega juht, nagu seda on Edvard Remsel, on otsustanud liituda Ida politseiprefektuuri tööka ja tegusa meeskonnaga, ning näeb Remselit tulevikus Ida prefektuuri koordinatsioonibüroo juhi ametikohal,” kirjutatakse prefektuuri pressiteates. Koordinatsioonibürool on tulevases politsei- ja piirivalveameti Ida prefektuuris tähtis roll prefektuuri põhitegevuste planeerimisel ja järelevalvel, tagades kogu prefektuuri tasakaalustatud juhtimise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles