Napsitamise tõttu Kalev/Cramost lahkuma sunnitud Raadik liitus Tarvaga

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Raadik
Rain Raadik Foto: AFP / Scanpix

Hooaega Kalev/Cramo korvpallimeeskonnas alustanud, ent distsipliini rikkumise pärast meeskonnast minema saadetud Rain Raadik liitus Rakvere Tarvaga.

 

Rakvere meeskonna peatreeneri Andres Sõbra hinnangul väärib 20-aastane ning 205 cm pikkune mängumees uut võimalust.

«Näen, et temast võib saada meile vajalik mees, kes suudab pikkadele puhkust anda,» märkis Sõber Postimehega vesteldes. «Meie võimalused pole kuigi suured, ent leidsime talle koha, kus elada ning kindlasti saab ta ka veidike taskuraha. Sellist meest oleks ju patt niisama ripakile jätta.»

Kalev/Cramost pidi noor mängumees lahkuma distsipliiniprobleemide tõttu. Väidetavalt nähti teda öisel ajal ööklubides pidutsemas ja napsitamas.

Vaatamata noorusele, mängib Raadik Eesti meistriliigas juba neljandat hooaega. Varem on ta pallinud KK Pärnu, Triobet/Dalkia ning Kalev/Cramo särgis. Tänavu jõudis ta Kalev/Cramos pidada Eesti liigas kaks kohtumist, kokku sai ta platsile kaheksaks minutiks ning tema kontosse jäi kaks punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles