Jõuluvana tegemisi näeb internetis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana külmalinnas Jõgeval.
Jõuluvana külmalinnas Jõgeval. Foto: Margus Ansu / Postimees

Alates 1. advendist, 29. novembrist näitab jõulustuudio interneti leheküljel

www.jogevajoul.ee

Jõuluvana ja päkapikkude tegemisi.


Külmalinnas Jõgeval on Eestimaa Jõuluvana kodu, kus Jõuluvana elab ja tegutseb aasta läbi. Kätte jõuab jõulukuu, mis on Jõuluvana ja päkapikkude tegevuse kõrgpunkt. Ka sina võid toimuvast osa saada, kui leiad tee külmalinna ...?

9.-16. detsembrini saavad nähtavaks päkapikkude toimetamised Päkapikumaal. Seiklete koos nendega maa all ja maa peal. Kohtute mitme tuttava muinasjututegelastega, ronite, roomate, nuputate ja saate tarkust juurde.

Kui kõik hästi läheb, jõuate Jõuluvana külalistetuppa, kuhu on oodata ka Türgi Jõuluvana ja Ded Morozi. Saate külastada Jõuluvana postkontorit ja sealt Jõuluvana postitempliga kaarti saata.

Sellel aastal hakkab külmalinn Jõgeva kesklinnas tööle Päkapikukohvik, kus pakutakse Jõuluvana lemmikroogasid Päkapikukohvik on avatud esimesest advendist kuni kolmekuningapäevani.

Jõuluvana võtab vastu oma toas külalisi 17. detsembrist 3. jaanuarini.

Jõulukuu külmalinnas Jõgeval

9.-16. dets. Päkapikumaa Jõgeva kultuurikeskuses.

13. dets kl 16. EELK peapiiskop Andres Põder kuulutab EESTILE JÕULURAHU ja süütab kolmanda advendiküünla Jõgeva jõulukuusel. Jõulurahu kontsert Jõgeva kultuurikeskuses. Esineb Jõgeva gümnaasium.

17. dets-3. jaan. Jõuluvana võtab külalisi vastu oma kodus Jõgeva kultuurikeskuses.

20. dets. 11.00 Jõuluvana tantsuturniir Jõgeva Kultuurikeskuses. Korraldab tantsuklubi "Stiil"

20. dets kl 16. Neljanda advendiküünla linna jõulukuusel süütab Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev. Jõuluootuse kontsert kultuurikeskuses.

30. dets kl 20. Aastalõpupidu Jõgeva kultuurikeskuses. Luule Komissarov, Arvo Raimo, Janek Vadi, Ansambel Nööp, tantsuklubi Shate.

3. jaan kl 17. Uusaastakontsert Jõgeva kultuurikeskuses. Esineb Tallinna Ülikooli Meeskoor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles