Georg Gross kaalub Läti meistrisarjas osalemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross mullusel Viru rallil.
Georg Gross mullusel Viru rallil. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tänavu WRC-autoga rallivõistlustel osalenud Georg Gross võib tuleval hooajal kaasa teha senisest enam etappe Lätis, kuna seal saaks ta jahtida meistritiitlit niinimetatud suures A-rühmas, vahendab rally.ee.

Eesti meistrivõistlustel saavutas Georg Gross sel hooajal esikoha absoluutarvestuses. Sama tulemust loodab ta kuue-etapilisest meistrisarjast järgmiselgi aastal.

Tänavu Subaru Autospiriti rallitiimis koos Kristo Kraagi ning Raigo Mõlderiga võistelnud Georg Gross jätkab 2010. aastal koostööd tõenäoliselt samade kaardilugejatega.

Eesti Autospordi Liidu rallikomitee otsusega tuleval aastal Eesti meistrit WRC, A8 ja E12 ühisklassis ei selgitata. Klassides A8 ja E12 toimuvad vaid karikavõistlused.

Lõppeval aastal Eesti autoralli meistrivõistlustel WRC, A8 ja E12 arvestuses kolmanda koha pälvinud Georg Gross võib seetõttu tuleval hooajal senisest enam kaaluda osalemist Lätis toimuvail rallidel, sest seal selgitatakse meister ka klassis A8. Läti meistrisarja arvestusse kuulub tuleval aastal 7 etappi, millest esimene sõidetakse jaanuaris Leedu teedel.

«Kas terve hooaja Läti meistrivõistlustel kaasa teen, seda ei oska praegu öelda. Mõnel sõidul osalen kindlasti,» kommenteeris Georg Gross, kes pakkus Ford Focus WRC autoga naaberriigis arvestatavat konkurentsi juba tänavu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles