Lastekodulapsed tegid kaitseministeeriumis jõululaada

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lastekodulapsed korraldasid kaitseministeeriumis jõululaada. Foto on illustratiivne.
Pärnu lastekodulapsed korraldasid kaitseministeeriumis jõululaada. Foto on illustratiivne. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Kaitseministeeriumis toimus eile heategevuslik jõululaat, kus Pärnu lastekodu lapsed müüsid 9000 krooni eest omavalmistatud käsitöötooteid.


Lisaks savist kaussidele ja kruusidele müüdi laadal ka isevalmistatud ehteid ja piparkooke. Kokku müüdi laadal meeneid 9000 krooni eest, millest pool läheb lastekodu lastele taskurahaks, teine pool aga lastekodus asuva savitöökoja arendamiseks.



Pärnu lastekodu õppealajuhataja Priidu Leoki sõnutsi möödus laat suurepäraselt ning huvi laste poolt valmistatud ilusate esemete vastu oli väga suur. "Paljudel kaitseministeeriumi töötajatel oli võimalus teha ilus kingitus mõnele lähedasele inimesele ning samas toetada ka lastekodulapsi," ütles Leok.



Kaitseministeeriumi kantsler Riho Terras ütles, et raskel ajal tuleb kokku hoida ja toetada neid, kes abi kõige rohkem vajavad. "Kaitseministeerium on Pärnu lastekodu viimase aasta jooksul toetanud erinevate üritustega ning loodan, et tänane jõululaat kujuneb iga-aastaseks traditsiooniks," ütles kantsler Terras.



Kaitseministeerium toetab Pärnu lastekodu lapsi ühiste üritustega alates möödunud aasta lõpust. Nii näiteks on koos korraldatud jõuluaktus ja talvepäevad, samuti on lapsed ministeeriumi toel külastanud kaitseväe suurõppust "Kevadtorm" ja Vabadussõja võidusamba avamispidustusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles