Autoavariisse sattunud koer ootab omanikku ja annetusi

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autolt löögi saanud koer vajab raviks kirurgilist abi.
Autolt löögi saanud koer vajab raviks kirurgilist abi. Foto: Eesti Loomakaitse Selts

Eesti Loomakaitse Selts palub heade inimeste abi hiljaaegu Tartumaal Kambja vallas Vana-Kuustes autolt löögi saanud koera omanike leidmisel. Samuti kogub selts annetusi operatsiooniks, mida loom tervenemiseks vajab.


Tania Selart Eesti Loomakaitse Seltsist rääkis, et ehkki looma omanikku on juba paar päeva üritatud välja selgitada, pole see õnnestunud. «Küllap keegi siiski Vastse-Kuuste kandist, kes laseb oma koeral vabalt ringi joosta,» oletas Selart.

Kohalike inimeste väitel hulkus koer selles kandis ringi juba umbes paar kuud. Erinevad inimesed on teda mitmel korral toitnud. Lõpuks juhtus temaga 8. detsembri õhtul õnnetus ja paranemiseks vajab ta operatsiooni. Röntgenpildid näitasid, et koeral on paremapoolse puusaliigese nihestus.

Selarti sõnul läheb uuel nädalal läbiviidav operatsioon ja ravi maksma kokku umbes 8000-9000 krooni ning Eesti Loomakaitse Selts ootab headelt inimestelt annetusi.

Annetusi oodatakse ELS-i kontole SEB Pangas numbriga 10002019856000 või Swedbankis numbriga 221041248998 märksõnaga AVARII.

Lisainformatsiooni koera kohta leiab seltsi veebilehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles