EAS tunnustas Sagadi mõisa hotelli

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sagadi mõisa hotell.
Sagadi mõisa hotell. Foto: www.sagadi.ee

Läinud nädalal andis EAS 15 turismiettevõttele riikliku tunnustuse "Märk kindlast arengust", mis on tõenduseks, et ettevõte on õppinud viimase aasta jooksul oma tegevusi süsteemsemalt ja kliendikesksemalt juhtima.

Teiste hulgas sai tunnustuse ka RMK Sagadi mõisa hotell.

Euroopa Sotsiaalfondist kaasrahastatava tunnustussüsteemi sisuks on aidata kaasa kvaliteedijuhtimise juurutamisele turismiettevõtetes.

Kvaliteediprogramm aitab turismiettevõtjatel õppida ettevõtet süsteemselt juhtima, kaasates töötajaid arendustegevusse ning suurendada klientide rahulolu.

Kvaliteedi arendamisele pühendunud ettevõtetele omistatakse riiklik tunnustus "Märk kindlast arengust".

Otsus tunnustamise üle võetakse vastu välishindamise tulemuste ja ettevõtte poolt esitatud materjalide põhjal. Tunnustus "Märk kindlast arengust" kehtib 1-2 aastat.

Kvaliteeditunnustusega alustas EAS 2004. aastal, tänaseks on programmi läbinud ja tunnustuse saanud 50 nii väiksemat kui ka suuremat turismiettevõtet üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles