Rakverel läheb hästi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Aron.
Allar Aron. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere areng on kahe viimase aastakümne jooksul olnud väga kiire. Sellel nädalal avaldatud omavalitsuste võimekuse indeks, mille järgi Rakvere on jätkuvalt kõrgel positsioonil, tõestab seda.

Kuigi viimasel ajal sisaldavad mõned artiklid lõike, mis meenutavad pigem Põhja-Korea olukorra kommenteerimist, olen Rakveret alati pidanud linnaks, mis pakub inimestele rohkem, kui ühelt seitsmeteistkümnetuhandelise rahvaarvuga linnalt oodata võib.

Eelmisel aastal oli Rakvere linn investeeringutelt ühe elaniku kohta riigi omavalitsustest kõige kõrgemal kohal. Pean väga oluliseks mitme suure ehitusobjekti valmimist: loodi Lennuvälja tööstusala ja täiesti korda tehti Triinu lasteaed. Vaatamata väga piiratud ajalisele ressursile õnnestus neli hoonet saastekvoodi müügist saadud rahaga energiasäästlikuks teha. Põhikooli ja erivajadustega inimeste päevakeskuse linnapilti kaunistavad hooned ning Rakvere gümnaasiumi kaks maja tähendavad tulevikus otsest rahalist kokkuhoidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles