Laibaleid sundis Haljala napsilembe omi ridu üle lugema

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Laura Oks/Postimees

Laupäeva ennelõunal Haljalas Grossi poe vastas üle sõidutee kraavist leitud laip sundis kohalikke napsisõpru kogunema, et vaadata, kas mitte nende seast pole keegi ootamatult lahkunud.

Organiseeritud loendusel leiti, et kõik on elu ja tervise juures.

Haljala napsisõbrad tavatsevad koguneda poe vastas üle tee ja laiba leidsidki kaks sinna läinud meest. Et surnu oli mõnda aega kraavis olnud, siis tema nägu oli lindude ja loomade poolt nii moonutatud, et isikut alguses tuvastada polnud võimalik.

Politsei esialgsetel andmetel visuaalsel vaatlusel surnukehal vägivallatundemärke ei leidnud. Politsei pressiesindaja Ilmar Kahro sõnul pole seni surnu isikut õnnestunud tuvastada. Samas andis ta lootust, et täna pärastlõunal võib ehk midagi selguda.

Haljala vallavanem Leo Aadel tunnistas, et napsilembide poe juurde kogunemine ja inimeste tülitamine omavalitsusele au ei tee. Samas on probleemile lahendust otsitud, kuid seni pole midagi sobivat leitud.

Vallavõimudel on hea tava korra kuus kohtuda kohaliku konstaabliga ja Aadli kinnitusel võetakse oktoobri alguses teema jälle päevakorda.

Vallavanema sõnul on suure tõenäosusega Haljalas leitud mees pärit Aasperest. Tema venna kirjeldatud riided klappisid surnul seljas olnutega. Samuti oli mees venna ütlust mööda paar nädalat kadunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles