Uus aasta toob kaasa muudatused Lääne-Virumaa ühistranspordis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere bussijaam.
Rakvere bussijaam. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Reisijate vähesuse tõttu liidetakse alates 1. jaanuarist omavahel tööpäevadel liini nr 21 bussi väljumised Sõmerult kell 6.15 ja 6.45 ning uueks kellaajaks saab 6.30. Buss jõuab Rakveresse kell 6.44.

Sõmerult tööpäeviti kell 8.40 Rakveresse väljuv buss hakkab edaspidi väljuma kell 8.30, et inimestel oleks võimalik kell 9 Rakvere bussijaamas ümber istuda teistele bussidele.

Alates 1. jaanuarist lõpetab sõitmise Rakverest kell 8 väljunud Rakvere-Sõmeru liini nr 21 buss. Selle asemel väljub Rakverest kell 8 liini nr 41 buss, mis edaspidi hakkab sõitma ka Sõmerule sisse.
Buss jõuab Sõmerule kell 8.09.

Seega reisijate jaoks, kes sõidavad Sõmerule, midagi ei muutu, välja arvatud asjaolu, et bussi nr 21 asemel tuleb siseneda bussi nr 41.

Reisijatel, kes liinibussiga nr 41 soovivad sõita Sõmerult kaugemale, tuleb arvestada mõneminutilise sõiduaja pikenemisega.

Liinil nr 44 hakkab 1. jaanuarist raudteejaamast kell 20.22 ja Rakvere bussijaamast kell 20.25 väljuv buss Rakvere linnast väljasõidul peatuma ka Side, Tartu ja Palermo peatuses.

Alates 10. jaanuarist ei sõida liinibuss nr 9 koolipäevadel kell 8.12 Leikude peatusse.

Selle asemel hakkab OÜ Tapa Autobussipark teenindama liini Kadrina-Leikude-Kadrina. Buss väljub Kadrinast kell 8.20 ja Leikude peatusest kell 8.25.

Suvel ja koolivaheaegadel teenindab Leikude peatuses reisijaid jätkuvalt Järve Bussipark ASi liinibuss nr 9, mis jõuab Leikude peatusse kell 8.12. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles