Rakvere võrkpallurid hädas pallingu vastuvõtuga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Illustreeriv foto.
Võrkpall. Illustreeriv foto. Foto: AFP / Scanpix

Schenkeri Eesti-Läti võrkpalli ühisliigas pikki kuid pelgalt kaotusekibedust tundma pidanud võrkpallimeeskond Rakvere Grossi Toidukaubad võõrustas läinud laupäeval kodusaalis teise ringi kohtumises Tallinna Selveri meeskonda ning teenis kaotustereale lisa: pealinlastele jäädi alla kuivalt 0:3 (13:25, 19:25, 17:25).


Päev hiljem Nõo spordihoones Tartu Pere Leib meeskonnaga rinda pistes õnnestus Rakvere palluritel napsata üks geimivõit, kogu kohtumise võitsid aga tartlased tulemusega 3:1.



"Saatuslikuks said jälle vead servi vastuvõtul," nentis viimast kaotust kommenteerides Rakvere võistkonna peatreener Mati Merirand.



"Kui Selveri vastu jäime hätta tugevate hüppelt pallingutega, siis nüüd ka tartlaste planeerivate servidega."



Oma meeskonnas leidis ta tunnustavaid sõnu Kaspar Pomerantsi mängule, kellel on, nii nagu kõikidel noortel mängijatel, vaja aga mängukogemust, et tõusta tippmeeste hulka.



Paremasse vormi hakkavad peatreeneri sõnutsi tõusma veel Kaarel Pomerants ja Tanel Uusküla, viimati sekkus hästi ka Roman Jelissejev, kellel õnnestus paar tugevat pallingut, ning ka Ronald Järv saab iga mänguga rohkem võimalusi oma oskusi näidata.



"Noored vajavad arenguks aega ja see areng tuleb paratamatult kaotustega kinni maksta," oli Mati Merirand tulevikku vaadates optimistlik.



Ühisliiga teise ringi eelsetel nädalatel hoolega trenni teinud Rakvere pallurid loodavad paremat mängu näidata ja võidupunktidele lisa hankida laupäeval, 16. jaanuaril, kui Rakvere spordihallis kell 17 algavas mängus võõrustatakse Läti meeskonda Lase-R/Riga.


Schenkeri võrkpalli ühisliiga turniiritabel 10. jaanuari seisuga (meeskonnad, punktid, võidetud ja kaotatud geimide suhe)
1. Pärnu VK
2. TTÜ
3. Tallinna Selver
4. Ozolnieki Biolars
5. Tartu Pere Leib
6. Riia Lase
7. Valio Võru
8. Daugavpilsi Universitate
9. Rakvere Grossi Toi­du­kau­bad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles