Lääne-Virumaa aasta tegu avalikustatakse kahe nädala pärast

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal valis rahvas aasta tegijaks punk laulupeo idee autori Üllar Saaremäe (paremal, keda õnnitleb fotol Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe.
Eelmisel aastal valis rahvas aasta tegijaks punk laulupeo idee autori Üllar Saaremäe (paremal, keda õnnitleb fotol Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe. Foto: Arvet Mägi

Konkursi "Lääne-Virumaa aasta tegu 2009" häälte lugemise komisjon võttis kokku rahvahääletuse tulemused ning selgitas selle abil välja mullused hinnatumad teod, mis kuulutatakse välja 26. jaanuaril Vihula mõisa palmisaalis.


Aasta teo hääletamise korraldajatel on heameel tõdeda, et seekord võttis hääletusest osa ligi 3200 inimest nii Lääne-Virumaalt kui mujalt Eestis.



Hääletada võis kirja teel, meilitsi ja internetis, kuid kõige enam hääli tuli koostöös maakonna raamatukogudega, kus sai kuponge täita.



Tore on märkida, et hääli jagus kõikidele esitatud kandidaatidele nii asutuse/organisatsiooni/ettevõtte kui isikuteo kategoorias.



Kummaski kategoorias kõige enam hääli kogunud tegu saab Riho Hüti klaastaiese, ära märgitakse ka teised enim hääli kogunud teod.



Kokku kandideeris aasta teo tiitlile 11 asutuse/organisatsiooni/ettevõtte tegu ja viis isikutegu.


Korraldajad tänavad kõiki inimesi, kes tegusid esitasid, nende eest oma hääle andsid, samuti oleme tänulikud raamatukogudele, kes aitasid hääletamist läbi viia.



Konkursi "Lääne-Virumaa aasta tegu 2009" korraldasid üheskoos Lääne-Viru Omavalitsuste Liit ja ajaleht Virumaa Teataja.



Läinud aastal sai aasta teo tiitli Aqva veekeskus asutuse teo kategoorias ning isikuteo kategoorias Üllar Saaremäe punklaulupeo idee ning korraldamise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles