Õpetaja autähise märgi müüjad said koolitust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja autähise märk.
Õpetaja autähise märk. Foto: AFP / Scanpix

Eile kogunesid Lääne-Viru maavalitsusse need noored, kes otsustasid eelmise aasta lõpus kaasa aidata õpetaja ­autähise rajamisele ja müüvad selleks puhuks spet­siaalselt valmistatud rinnamär­ke.



Autähise idee algataja, Haljala gümnaasiumi direktor Kaido Kreintaal tundis heameelt, et lühikese ajaga on kümmekond noort kogunud juba umbes 700 krooni.

Maavalitsuses said õpilased ka müüginõu, mida oli neile jagama tulnud ASi Lajos nõukogu liige Erko Vallbaum. "Soovime ka edaspidi noori kokku võtta ja neile tuge pakkuda," lisas Kreintaal.
Ka kõigil teistel on või­malik toetada õpetaja au­tähise valmimist. Annetusteks on avatud Haljala val­la­valitsuse arveldusarve 10220019957011, märksõna "õpetaja".

Kokku on samba rajamiseks annetatud praeguseks 7750 krooni. Kõikide annetaja­te nimed on olemas ka Eesti õpe­taja autähise kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles