Kiri: Aidake päästa Rakvere leilisaun

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saunaviht.
Saunaviht. Foto: Lauri Kulpsoo

Suure mure ja südamevaluga lugesin 10. veebruari Virumaa Teatajast Rakvere Kuke tn sauna sulgemise ohust.


Näiteks minu kodus ei ole veevõrgu vett ega settekaevu. Vett saame lahtisest kaevust ämbritega tuues. Köögis peseme vajadusel silmikausis, suvel peseme kasvuhoones, kui kuum ilm on. Ka pojal linnas on vann ning sugulastel linnas dušinurk, kus saab pesta. Need kõik on pesemiskohad. Kuke tn saun kuuma kerisega on tervisekeskus, kus saab terveks radikuliidist ja teistest hädadest.

Olen 83aastane. Jalad on minul haiged ja selg ei lase sirgeks ajada. Kui vihtlen korralikult, saan ennast sirgemaks ajada ja ei valuta jalad pikemat aega. Ning süda töötab paremini. Ma palun kõiki, kes peavad lugu kuumast saunaleilist, appi päästma Kuke tn sauna. Palun kõiki suurepalgalisi aidata sauna doteerimist. Minul ei ole teist võimalust, et saaks korralikult higistada ja vanamoodi ravida. Olen nõus ka piletihinna tõusuga, sest tervis on kallim.

Kirglik leilisauna austaja ja toetaja A. P.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles