Võimlejad pidasid Tapal pidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere spordiselts Kalev korraldas laupäeval Tapal juba 13. korda Virumaa liikumise- ja tantsufestivali, kuhu tuli ligi 200 võimlejat ja tantsijat 30. rühmast.

Kuni 8-aastaste grupi tublimaks rühmaks tunnistati Tapa liikumisrühm, kes esitas kava “Kevadine sirutus“ (juhendaja Pille Vinter).

9 - 12-aastaste rühmade paremad olid Võsu põhikooli tüdrukud värvika tantsuga “Lumesõda“ (juhendaja Lemme Mäe).

13 - 15-aastaste gruppide tublima rühma tunnustusplaat läks Helina Gitska juhendatavale Kunda breigirühmale.

Ka 16-aastaste ja vanemate vanusegrupi tublima rühma nimetus läks Kundasse modernse kava “Quid Est“ eest - tunnustusplaadi sai Kunda Vabatantsurühm (juhendaja Elle Türkel).

Rakvere spordiselts Kalev andis oma eriauhinna Tamsalu gümnaasiumi neidudele hoogsa rock`n`rolli esituse eest (juhendaja Ülle Raudsepp).

Zhürii tõstis esile veel Pajusti rühma Explode`i kaks kõrgtasemel kava (juhendaja Jana Raju), Eesteetika- ja tantsukooli kõige arvukamat rühma (juhendaja Anneli Kalamäe), Rakvere gümnaasiumi humoorikat kava “Bumblero“ (juhendaja Reele Rannamäe), Tapa poiste võimlemisrühma kava “Seltsimehed seljatajad“ (juhendajad Pille Vinter ja Allan Vinter) ja Tapa naisvõimlemisrühma kava “Suvised sambarütmid“ (juhendaja Pille Vinter).

Korraldajad tänavad ka Tapa erikooli võimlejaid sportlike vaheesinemiste eest (treener Andrei Partanen).

Treener Inga Glaase kiitis maakonna rühmade väga head taset. “Sporditöös laste ja noortega on aluseks just akrobaatika ja võimlemine,” märkis Inga Glaase, kelle juhendada on TTÜ Spordikeskuses ligi 800 aeroobikahuvilist.

Samas võiks Glaase sõnul koolides olla rohkem erinevaid võimlemisvahendeid.

Järgmise aasta liikumise- ja tantsufestivali soovisid korraldada Kunda ja Väike-Maarja, samas on selleks ajaks juba ligi aasta avatud ka Rakvere uus spordihoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles