Sport: Uued mängijad tegid korraliku debüüdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Tarva uustulnukad Dwayne Smith (vasakul) ja Andre Pärn olid kõvemad korvikütid esimestes kontrollmängudes.
BC Tarva uustulnukad Dwayne Smith (vasakul) ja Andre Pärn olid kõvemad korvikütid esimestes kontrollmängudes. Foto: Arvet Mägi

Rakvere Tarva korvpallimeeskond suutis Võsul peetud kontrollmängudes Lappeenranta NMKYle küll visalt vastu panna, aga võitu esimesed kohtumised ei toonud.

Läinud nädalal pidas BC Rakvere Tarvas Võsu spordihoones oma selle hooaja esimesed kontrollkohtumised Soomest külla sõitnud Lappeenranta NMKY korvpallimeeskonnaga.

Kuigi külalised tulid Eestisse mängima Soome koondisega seotud mängijate Juha Steni, Petri Virtase ja Aki Ulanderita, oli nende motivatsioon kõrge pärast mõne päeva tagust võitu St Peterburi Spartaki üle.

Publik tõusis püsti

Tarvase esimene kohtumine sellehooajase rivistusega tõi platsile nii eestlastest uustulnukad Andre Pärna ja Raido Villersi kui ka välismaalased Dwayne Smithi ja testimisel oleva Titi Spasojevici.

Kohale tulnud üle paarisaja inimese ei pidanud reede õhtul pettuma, sest uued mängijad tegid Tarvase eest väga korraliku debüüdi. Tsenter Spasojevic näitas oma oskusi korvi all ning Dwayne Smithi lennukad pealtpanekud panid publiku vaimustusest püsti tõusma.

Esimene kontrollkohtumine kulges tasavägiselt ning kuigi Tarvas suutis teisel poolajal mõne punkti külalismeeskonnast rohkem saada, tuli vastu võtta napp kaotus 88:91. Veerandajad lõppesid tulemustega 18:23, 22:23, 20:18, 28:27.

Tarvase parimad olid avakohtumises Dwayne Smith 29 ning Titi Spasojevic ja James Allen võrdselt 19 punktiga. NMKY poolelt säras Pasi Riihelä 27 punktiga, ameeriklane Ivan Harris lisas 17 punkti.

Ees on Wesenbergh Cup

Laupäevane kohtumine kujunes vähem publikumenukaks, kuid sellegipoolest oli mäng põnev ja võitluslik. Kohtumise lõpus pidi Tarvas tunnistama Lappeenranta paremust 80:86.

Tarvase parimaks oli Andre Pärn 26 punktiga. James Allen lisas 21 ja Dwayne Smith 12 punkti. Soome klubist säras Adrian Henning, visates 30, Viljam Vanjoki panustas 17 ja Reinar Hallik ning Tuukka Kulha võrdselt 12 punkti.

Tarvase järgmised kontrollkohtumised peetakse 13.-15. septembrini Wesenbergh Cupil ning siis võib Rakvere spordihallis näha BC Pirita, Aivar Kuusmaa juhendatavat TTÜ KK, Rakvere Tarva ja Helsinki ToPo meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles