Rakverest pärit näitleja Sergo Vares sai filmirolli

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakverest pärit näitleja Sergo Vares on Eesti vabariigi 90. aastapäevaks valmiva ajaloolise action-draama üks peaosalisi koos lauljatar Liisi Koiksoniga

Teater NO99 näitleja Sergo Vares kehastab koos lauluneiuga värskelt abiellunud armastajapaari.

Filmi režissöör Asko Kase sõnul peeti peaosaliste valikul silmas eelkõige nende omavahelist sobivust. “Testisime mitmeid väga häid Eesti näitlejaid. Otsisime tüüpe, kes täidaksid ekraani oma säraga ning sobiksid filmi ajastusse,” sõnas Kase. Kui Sergo Vares on oma näitlejaandi mitmes etenduses ilmekalt tõestanud, siis Liisi Koiksoni puhul tõi režissöör välja tema eheduse.

Täispikk mängufilm tööpealkirjaga “Mäss” keskendub 1924. aasta 1. detsembri kommunistlikule riigipöördekatsele Tallinnas.

Sergo Vares (25) on lõpetanud Eesti muusika- ja teatriakadeemia kõrgema lavakunstikooli 22. lennu. Sergo Vares on tähelepanu kogunud ka TV3 seriaalis “Kodu keset linna”, kus tema kehastada on teismelise perepoja Henri roll. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles