Armastuse revolutsioon jõuab juunikuus Eestisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lenny Kravitz on üks väheseid superstaaridest, kes Eestit teist korda külastab. Võib ka öelda, kes Eestisse üldse tuleb.

Jah - siin on käinud Pink ja varsti väisab Rihanna, isegi Michael Jackson käis ükskord, aga kas keegi neist veel tuleb, selle peale ei julgeks mürki võtta.

Ehk võib põhjust, miks Lenny Kravitz ka oma Eesti fänne meeles peab, otsida faktist, et artisti isa on vene päritolu juut.

Samas, kui asjale kriitilisemalt läheneda, tasub meeles pidada, et Kravitzi “It's time for a love revolution” albumi tuur kestab kaks aastat, ja kui ta nii kaua tahab mööda maailma ringi rännata, tuleb igas väiksemaski riigis käia.

Fenomenaalne edu

Lennyle on külge poogitud mitu muusikastiili, lisaks tavalise rock'i viljelemisele teeb mees muusikat hard rock'i, funk rock'i, soul rock'i ja neo-psychedelia stiilis. Kes veel ei tea, siis Kravitz ei ole mingi tavaline popartist, kes laseb laulusõnad teistel valmis vorpida, et öelda: “Jah, ma ei kirjutanud seda ise, aga ma tunnen täpselt niimoodi!” Vastupidi. Mees eelistab ise kõik teha - kirjutada nii sõnad kui muusika ja mängida sisse pillid. Kuid talent ei ole Kravitzi ainuke pluss, ta esineb ka karismaatiliste sõnavõttudega meedias. Oleme kuulnud, et rokijumal aluspükse ei kanna ja millepärast ta aastaid tsölibaati on pidanud. Meedia tähelepanu on äratanud ka üks tätoveering: “Mu süda kuulub Jeesus Kristusele.” Üks, mis kindel - Lenny Kravitz on näinud suurt vaeva, et olla talked about (räägitud – toim.) üle maailma.

Armastuse revolutsioon

Albumi autor ütleb selle kohta nii: “Armastus on miski, mis saab alguse meie endi hinges ja armastamist tuleb harjutada. Revolutsioon aga on distsipliin, see tähendab, et ma annan endast parima ja püüan armastada ja anda positiivset energiat iga päev.”

“It's time for a love revolution” album oleks justkui vägev lõpetus ühele peatükile Kravitzi elus ja loomingus, mis algas tema debüütalbumiga “Let love rule” 1989. aastal. Niisiis, kes tahab osa saada Ameerika ühe mõjuvõimsama ja kahtlemata palju mõjutatud artisti loomingust, mingu 10. juunil kontserdile ja vaadaku netilehekülgesid lennykravitz.com ja lennykravitzloverevolution.com.

Lenny Kravitz

Sündinud 26. mail 1964. Võimeline musitseerima kaheksal erineval pillil. Mitmekordne Grammyga auhinnatud rokkartist. Kravitzi eelkäijateks loetakse Jimi Hendrixit, Prince'i, Jackson 5-i ja James Browni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles