Tarval jäi TTÜ KK vastu jaksu väheks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud reedel võõrustas Rakvere Tarva korvpallimeeskond ligi 700 spordihalli kogunenud pallihuvilise silme all SEB korvpalli meistriliiga kolmanda vooru vastast TTÜ KK meeskonda.

Kolm päeva varem Kalev/Cramoga kui võrdne võrdsega mänginud Tarvas kodupublikule aga niisama põnevat mängu pakkuda ei suutnud. Rohkete möödavisete ja pallikaotustega kohtumise võitis TTÜ korvpalliklubi 68:73 (poolaeg 32:33).

Rakvere tulemuslikumaks mängijaks oli viimasel veerandajal visatud 11 punktiga erilist võitlusvaimu üles näidanud Kristo Saage, kelle arvele kogunes ühtekokku 15 punkti. Jesper Parve ja Sven Pugoneni saagiks jäi 10 punkti, Pugonen patustas samas ka seitsme pallikaotusega. Karl Vimberg kogus kaheksa punkti kõrvale kümme lauapalli.

TTÜ näitas märksa ühtlasemat mängu: viie mängija statistikasse kirjutati kahekohaline punktisumma. Kõige enam - 18 – kogunes punkte Joosep Toomele.

Tarva peatreeneri Andres Sõbra sõnul ihati loomulikult kodusaalis võitu, aga asjade reaalne seis seda seekord ei lubanud. “Teisipäevane mäng Kalev/Cramoga näitas, et oskame ja saame mängida küll,” kommenteeris Sõber. “Samas kui olime TTÜ vastu esimestel minutitel pikalt kuival, aimasin kohe halba. Ilmselt oli poistel viimane mäng pisut jalgades, jaksu jäi väheks.”

Tarva järgmine mäng on homme, 29. oktoobril kui Torma spordihoones võetakse esimest korda sel hooajal mõõtu SK Kuremaa meeskonnalt.

Järgmine kodumäng on reedel, 7. novembril, siis on vastaseks valitsev Eesti meister TÜ/Rock. Kohtumine algab Rakvere spordihallis kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles