Rakveres, Virumaal, Eestis

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakveres

Täna kell 13 algab Lääne-Viru maavalitsuses lahtiste uste päev koolinoortele.

Täna kell 16 algab Pikk 46 Eesti Muinsuskaitse Seltsi korraldatud ettekandeõhtu teemal “Eestlased Pihkva- ja Tverimaal – väljarändajad XIX sajandi II poolel ja XX sajandi algusel”.

Virumaal

Täna kell 13 pannakse nurgakivi Inju lastekodu majale.

Eestis

Täna kell 10 korraldavad SA Erametsakeskus ja Eesti maaülikool erametsaomanikele metsandusalase õppepäeva “Metsakorralduse üldpõhimõtted ja metsandusalane seadusandlus”. Õppepäev toimub Eesti maaülikoolis (Tartu, Kreutzwaldi 5).

Täna kell 14 toimub Tartu Botaanikaaia õppeklassis õigusalane teabepäev juriidilistest vastuoludest kooskõlastuste andmise ja sellest keeldumise protseduurides.

Täna kell 17.15 algab Eesti looduseuurijate seltsi (LUS) novembrikuu üldkoosolek Tartus Struve 2. Esineb Eesti looduskaitse seltsi (ELKS) esimees Juhan Telgmaa.

Täna ja homme toimub regilaulu uurimisele pühendatud konverents “Nüüd ma ütlen ümber jälle: kohanev ja kohandatav regilaul” Tartus Eesti Kirjandusmuuseumis, vaatluse all on ka “Viru regi”.

Homme kell 10 algab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja Eesti Ajakirjanike Liidu koostöös korraldatava seminaride sarja “Talita targalt” teine seminar, mis keskendub ettevõtlusele.

Homme kell 11 peetakse Tallinnas kaitseväe kalmistul Vabadussõja alguse 90. aastapäeva mälestustseremoonia, et mälestada Vabadussõjas langenuid ja võidelnuid.

Homme kell 10 algab konverents “Eesti talu hetkeseis ja tuleviku väljavaated” Sakus (Teaduse 1).

Homme kell 14 algab Tallinnas Eesti kunstiakadeemias kõrgetasemeline rahvusvaheline konverents “Arhitektuuriharidus 90/100”.

Homme kell 16 Eesti Teatri- ja Muusikamuuseumis meenutusõhtu Voldemar Panso viimaste lõpetajatega lavakunstikateedri VII lennust (1976). Räägivad Merle Karusoo, Ago-Endrik Kerge, Kalju Orro, Kadri Tamberg jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles