Kontserdil kõlavad biitlite laulud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Beatles
The Beatles Foto: WENN

Rakvere muusikakooli 65 aasta juubeli pidustused päädivad neljapäeval, 25. märtsil kell 20 Rakvere teatri kohvikus algava kontserdiga "Let's beat!".


Ansambli The Beatles armastatud ja ka vähem tuntud laule esitavad Rakvere muusikakooli laulustuudio kõige vanemad õpilased Pauliine Põlder, Helena Mäe, Hedi Eigi, Ann Tamm, Siiri Nool, Piret Filanovit, Mari-Liis Nõmmiste, Pille-Riin Lillepalu ja Argo Petrovits.



Kaasa löövad: Tiit Korsar ja Sven Randoja (kitarrid), Remi Nukke (bass), Hannes Reinsoo (saksofon), Mattias Laht (trompet) ja stuudio juhendaja Kelli Pärnaste (klaver).



Kelli Pärnaste sõnul on ürituse idee tutvustada noortele - nii esitajatele kui kuulajatele - ansamblit, mille tähtsust kergemuusika ajaloos ja ajaloos laiemaltki on raske üle hinnata.



"Tänapäeval, mil muusikastiilid kipuvad segunema ja piire raske aimata, on mõistlik aeg-ajalt tagasi vaadata ja veidi pilti selgitada. Ansambli The Beatles esimestest kontsertidest just selle nime all möödub käesoleval aastal pool sajandit," ütles Pärnaste. Kontsert on tasuta.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles