Plaaditutvustus: Kuidas saavutada seksuaalset elamust?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Forbidden paradise”, tänapäeva linnamuusika, erinevad esitajad

Alljärgnev kirjutis pole soovitav alaealistele, sest sisaldab erootilisi vihjeid, kuigi tegelikuks sisuks on õpetus, kuidas vallutada keelatud paradiis, kuidas luua seksuaalsusest tulvil tänapäevamuusikat, mida maailmas miljonilistes tiraazhides ostetaks.

Plaadiletist jäi silma karp kirjaga “Forbidden paradise” ehk maakeeli: keelatud paradiis. Siililegi selge - kui on tegemist paradiisiga, mis küsijale keelatud, võib muusikas üldjuhul juttu olla erootilisest driimimisest ja toimimisest ehk maakeeli seksist.

Jutt plaadikattel, metslooma silmade taga on paljulubav: tänapäeva kiirustav ühiskond, mõtted, unelmad ja keelatud paradiis... Aga kuidas sinna jõuda? See on imelihtne! Ostke (legaalselt loomulikult) mõni muusikalise tümpsu tegemise arvutiprogramm ja hakake tümpsutama.

Alustuseks pange palasse aeglased tümpsud - dümm-dümm-dümm, siis kiiremad timm-timm-timm. Ja nii kaks minutit järjest: dümm-timm-timm. Siis lisage mõni krigisev heli: kräääk. Siis mõni pinin.

Seega kokku: dümm-timm-timm-krääk-pinn-plänn. Kui selliseid urbaniseeritud hääli on kolm minutit plaadile jäädvustatud, tuleks lisada erootilist alatooni. Selleks sobib naisehäälne hüüatus. Seega: dümm-timm-timm-krääk-pinn-plänn - uua-uua-uua-uua.

Nüüd uuatage umbes minut, jättes alles kõik pinn-plänn-dimmid. Tempo võib vahepeal ka kahekordseks keerata.

Viimane uua-uua-uua lõpetage äkitselt forte-fortissimos. Pidage paus ja lisage midagi meelast. Näiteks naisehäälne mõnulev mõmin: mmmmmmm.

Seega kokku: dümm-timm-timm-krääk-pinn-plänn - uua-uua-uua-uua, dümm-timm-timm-krääk-pinn-plänn - uua-uua-uua-uua- paus - mmmmmmm. Loo lõppu pange paar potsatust. Plitrs-plärts. Umbes sellist, nagu jalg läheks lehmakoogi sisse.

Lõpuks salvestage kogu lugu plaadile. Ja kuulake ka tänast soovitusplaati, et teaksite, kuis see muusika peaks tegelikkuses välja nägema.

Kui eelkirjeldatu on muusikasse valatud ja plaat kolm korda lõpuni kuulatud, siis usun: te unistate seksist vaid vaikuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles