Rakvere avas ainulaadse avaliku Twitteri-punkti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Twitteri-punkt.
Rakvere Twitteri-punkt. Foto: Internet

Rakvere galeriis hakkab paiknema ainulaadne Rakvere avalik Twitteri-punkt, kus külalised ja rakverlased ise saavad linna teemadel säutsuda.


Rakvere galeriisse jääb üles avalik Twitteri-arvuti, mille abil on kõigil huvilistel võimalik tasuta jagada oma muljeid Rakvere ja rakverlaste kohta.



Säutsudevoogu saab jälgida internetiaadressil

http://twitter.com/Rakvere

.


"Rakvere avaliku Twitteri-punkti näol on tegemist rakverelikult uuendusliku lahendusega, mis aitab suurendada meie linna elanike kogukonnatunnet," ütles Rakvere linnapea Rannar Vassiljev.

Esimene säutsuja oligi selles keskkonnas linnapea ise. "Rakvere linn pakub Twitteris võimalust linlastele ja külalistele mõtteid avaldada. Head säutsumist! - Rannar Vassiljev," kirjutas ta.

Rakvere avalik Twitteri-punkt on ainulaadne Eestis ja sarnaseid avalikke Twitteri-punkte ei ole teadaolevalt ka mujal maailmas.

Rakvere avaliku Twitteri-punkti idee ja kontseptsiooni töötas välja Tõnis Hinnosaar (Altex Marketing) ja lahenduse programmeeris Peeter Ossip (Wiseman Interactive).

Twitteri-punkti kujunduse väljatöötamisel osales Rakvere linnavalitsuse reklaamikonsultant-kunstnik Jule Käen.

Rakvere avalik Twitteri-punkt avati Rakvere galeriis täna kell 13 koos näitusega "Presidendi pai", mis on koostatud Eesti ja Soome algklasside õpilaste töödest joonistusvõistlusele, kus Soome lapsed joonistasid president Toomas Hendrik Ilvest ja Eesti lapsed Soome president Tarja Haloneni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles