Oleg Gross avab Tallinnas tänavu mitu kauplust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross
Oleg Gross Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Ärimees Oleg Grossi ettevõte OG Elektra plaanib sellel aastal avada Tallinnas veel mitu kauplust ja tõsta nende arvu pealinnas kümneni.


Jaanuaris alustas Ümera tänaval tööd kuues Grossi Toidukaupade kauplus Tallinnas. Nädal tagasi avas OG Elektra kaupluse Endla tänaval.

Juunis alustab tegevust OG Elektra kauplus Pinna tänaval Kotka keskuses. Teisel poolaastal peaks valmima kauplus Kari tänaval ja kui projekteerijad saavad õigeaegselt dokumentatsiooni korda, siis ka kauplus Majaka tänaval, selgitas BNS-ile OG Elektra nõukogu liige Rita Tehvo.

OG Elektra kauplusi tuleb juurde ka väljaspool Tallinna.

Aprilli lõpus lisandub ketti uus kauplus Kohilas ja teisel poolaastal kauplus Järva-Jaanis, kus kaupluse ehitustööd algasid märtsis.

Hetkel on AS OG Elektral erinevates maakondades kokku 35 Grossi Toidukaupade kauplust ja neli Grossi Tööstuskaupade kauplust.

"Jätkuv kasumi teenimine ja varasemate aastate jaotamata kasum andis meile võimaluse kaupluseketi laiendamiseks tingimustes, kus nii kinnisvara kui ka ehitushinnad on oluliselt alanenud," kommenteeris Tehvo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles