Kümme kätekõverdust – ja täiesti tasuta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätekõverdused toovad kätesse rammu, et vastane üle pea visata.
Kätekõverdused toovad kätesse rammu, et vastane üle pea visata. Foto: Marianne Loorents

Üks aktiivsemaid Eesti maadluse eest võitlejaid on Martin Plaser, kes ise samuti maadlusega tegeleb. Kui maadlus olümpiaalana seati kahtluse alla, oli just tema see, kes hakkas Eestis toetusüritusi korraldama.

Et maadlus on talle südamelähedane, on ta rajamas Tallinnasse maadluskeskust. Mees peab oluliseks seda spordiala laiemalt tutvustada, eeskätt lastele, et nood saaksid varakult alustada.

Nii oligi Martin Plaser kutsutud “Tagasi kooli” nädala raames Rakvere põhikooli, kuhu ta tuli koos kaheaastase poja Raikoga. Mehe põhisõnum lastele oli, et tuleb teha trenni, siis saab ka tugevaks. Selle tõenduseks oligi ta võtnud kaasa Raiko, kes alustas trennitegemist neljakuuselt ning suudab nüüd järjepanu esmaspäevast kolmapäevani rööbaspuul rippuda või kätekõverdustega täismehele silmad ette teha. “Et näha, kas te trennis käite, tehke kümme kätekõverdust,” utsitas mees alustuseks algklassipoisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles