Poisid panevad jõuga, tüdrukud kiirusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Treiman valmistub Tapal võistlusteks.
Erika Treiman valmistub Tapal võistlusteks. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Erika ja Marika Treiman sõpradega väljas käivad, siis tunnevad viimased end julgelt – kui mõni kamp peaks tüli norima tulema, siis saadavad nad tüdrukud peale.

Kuigi meie kandi tuntuim ja ühtlasi Eesti parim naismaadleja on kahtlemata Epp Mäe, kel teiste suurte saavutuste kõrval ette näidata 2012. aasta Euroopa juunioride meistritiitel, ei jää ta Lääne-Virumaa ainsaks üllatajaks. Praegu sirgub talle järele Kadrina keskkooli abiturient Erika Treiman, kes tegeleb maadlusega alles kolmandat aastat, aga juba on sel alal kõva käsi. Ka tema õde Marika on sama kaua maadlust teinud ning nüüd Tallinna tehnikaülikoolis õppides sealgi treenimisvõimaluse leidnud.

Tegu on maadlustreener Endel Treimani tublide tütardega, kes ilmselt isa mõjutusteta maadlust enese jaoks avastanud poleks. “Aga me oleme selle keskel üles kasvanud ja nii on ka huvi tulnud,” lausub Marika.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles