Uhtna muusikute ühiskontsert

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhtna pasunakoor ja Uhtna naiskoor.
Uhtna pasunakoor ja Uhtna naiskoor. Foto: Erakogu

Taas annavad koos kontserdi kaks Uhtna muusikakollektiivi – pasunakoor ja naiskoor. Kontserdid toimuvad pühapäeval, 15. detsembril, kell 13 Kunda klubis ja kell 16 Sõmeru keskusehoones.

Pasunakoori ja naiskoori koosesinemiste traditsioon on juba aastatepikkune. Selle aasta detsembrikuus pakutakse muusikalist külakosti Kundas ja Sõmerul.

Kontsertide kavas on põhiosa jõulumuusikal, kuid ei puudu ka muu sobilik aasta lõpus esitamiseks. Ühiselt tulevad esiettekandele Kait Tamra „Oma saar“ ning ansambli ABBA poolt kuulsaks lauldud “Happy New Year“ (autorid Benny Andersson ja Björn Ulvaeus). ABBA lugu esitatakse eesti keeles. Mõlema loo orkestriseaded on teinud Jüri Takjas.

Vahelduseks naistelaulule ja pasunakoori muusikale musitseerib kontserdil 5-liikmeline saksofoniansambel Rakvere Muusikakoolist. Kontserdil dirigeerivad Elina Peri ja Mirja Markson (naiskoor) ning Jüri Takjas (pasunakoor).

Sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles