Sirbi peatoimetajaks valiti Ott Karulin

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Karulin.
Ott Karulin. Foto: Toomas Huik

Kultuurilehe Sirp uueks peatoimetajaks valis komisjon teatriteadlase ja filosoofiadoktori Ott Karulini.

Komisjon kohtus täna Jan Kausi, Lea Larini, Sven Pauluse, Kadri Tüüri ja Ott Karuliniga ning langetas otsuse salajase hääletuse teel. Karulin asub peatoimetaja ametikohale 1. jaanuaril.

Karulin ütles Postimehele, et tema nägemuses peaks Sirp keskenduma eelkõige kunstiteoste arvustamisele ning pöörama senisest rohkem tähelepanu valdkondadevahelistele seostele ja ka seotusele ühiskondliku plaaniga.

Sirbi üle peetud arutlustes kerkinud teemat, et kultuurileht peaks olema vähem kunstialadespetsiifiline ja kasutama üldrahvalikumat käsitluslaadi, mõtestab Ott Karulin kui küsimust ajakirjanduslikust käsitluslaadist. “Küsimus on selles, kuidas teha leht kommunikatiivsemaks ja kuidas infot esitada. Ma ei taha järele anda Sirbile omases sisulises nõudlikkuses, küll aga sean eesmärgiks leida viise, kuidas seda paremini lugejani tuua,” ütles Karulin Virumaa Teatajale.

Rakvere teatris aastatel 2004-2006 reklaami- ja müügiosakonna juhina töötanud Ott Karulin kaitses suve hakul väitekirja “Rakvere Teater “täismängude” otsinguil aastail 1985-2009” ning sai doktorikraadi (PhD) teatriteaduse alal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles