II Lääne-Virumaa rahvamuusikapidu kutsub pillirahvast Kehalasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Kehala klubis ja selle õuel peetakse 30. mail algusega kell 14 II Lääne-Virumaa rahvamuusikapidu, kuhu oodatakse esinema rahvamuusikaansambleid ja kapelle 20minutise etteastega, üksikesinejalt oodatakse kolme lugu.


Esinejail palutakse võimalusel võtta kaasa oma koduvalda tutvustav või omatehtud meene.

“Tutvustage oma kodukanti läbi rahvamuusika, rahvarõivaste, muistendite, regilaulu ja käsitöö,” soovitab Kehala klubi juhataja Anne Rätsep.

Rahvamuusikapeol juhatab pillimängu õpituba Ahto Nurk, esineb rahvatantsurühm Alleaa Koerust  ja Pajusti naisrühm. Kohapeal on võimalus müüa, vahetada, kinkida oma käsitööd ja talutooteid. Käsitöötelgis on avatud viltimise, keraamika värvimise, siidimaali, salvrätitehnika jt õpitoad.

Heliaparatuuri eest hoolitseb Meelis Ots. Igale esinejale tagatakse tasuta supiports ja toop mõdu. Pidu lõpeb koosmängimisega.

Kes soovib Kehalasse esinema tulla, peab andma teada kapelli või rahvamuusiku nime, millised pillid on koosseisus ja osavõtjate arvu tel 55540294 või aadressil anneratsep@hot.ee.

“Pidu toimub iga ilmaga,” lubab Anne Rätsep.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles