Kontorirotid koguvad joostes raha heategevuseks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontorirottide jooks Rakvere Rat Race Rakveres.
Kontorirottide jooks Rakvere Rat Race Rakveres. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Rakvere linnapäevade raames toimub ka tänavu heategevuslik kontorirottide jooks. Rakvere Rat Race 2010 toimub 11. juunil algusega 17 Rakvere kesklinnas

Trassi pikkus on umbes üks kilomeeter ja see kulgeb linna südames - keskväljakult Kastani puiesteele, sealt üle ausambamäe promenaadi kaudu tagasi.

Tegu on heategevusliku üritusega, mille tulu annetatakse sel aastal Rakvere sotsiaalabikeskuse lastepäevakeskusele videokaamera ostmiseks.

2007. aastal koguti tänu võistkondade toetusele Rakvere lastekodu lastele elluastumistoetuseks üle 30 000 krooni.

Rat Race on New Yorgist alguse saanud kontoriinimeste meelelahutuslik võidujooks, kus valgekraed jooksevad läbi kesklinna, seljas ülikond või kostüüm, käes mapp ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid.

Rakveres korraldatakse Rat Race'i alates 2005. aastast. Rakvere Rat Race'i peakorraldaja on MTÜ JCI Rakvere.

JCI Rakvere on 18-40aastaseid spetsialiste ja ettevõtjaid ühendav organisatsioon, mille eesmärgiks on pakkuda oma liikmetele võimalusi juhioskuste arendamiseks, toetades sel viisil ühiskonnas toimuvaid positiivseid protsesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles