Väike-Maarja vallas tegutseb kaval pedofiil

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Väike-Maarja vallas teeb lapsevanemaid ärevaks 45aastane mees, kes sotsiaalmeedias kutsub noori poisse endale sõbraks, seejärel tahab juba nende pilte ja kutsub külla.

Neljateistaastase poisi ema Sirje (nimi muudetud – toim.) ütles, et poeg rääkis kodus mehest, kes Facebook`is kutsub noori poisse endale sõbraks. Seejärel tahab pilti, kuid samas endast pilti ei saada. Poja sõbrale oli mees saatnud vaid maja pildi, kus ta väidetavalt elab. Samuti kutsuvat mees poisse endale külla, kui neil “midagi muud teha pole”.

Sirje sõnul mees väga siivutut juttu pojaga ei rääkinud, küll aga tundus tema käitumine kahtlane. Hiljem politseist öeldigi, et kõnealune mees on korravalvuritele tuttav ja ta on isegi seksuaalkuriteo eest karistatud. Paraku ei saa politsei mehele midagi teha, sest seni pole tema käitumine seaduse raamidest väljunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles