Sonda tahab Rägavere vallaga ühineda

Gerli Romanovitš
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonda vallavanema Andrea Eiche selja taha jääb Uljaste järv, mis asub Sonda vallas. Uljaste küla kuulub aga Rägavere valla koosseisu.
Sonda vallavanema Andrea Eiche selja taha jääb Uljaste järv, mis asub Sonda vallas. Uljaste küla kuulub aga Rägavere valla koosseisu. Foto: Matti Kämärä/Põhjarannik

Sonda otsustas teha Rägavere vallale ettepaneku moodustada töörühm, et kaaluda võimaliku ühinemise plusse ja miinuseid. Juhul kui ühinemine peaks teoks saama, saaks Sondast osa Lääne-Virumaast.

Sonda vald, kes asukohast ning transpordiühenduse tihedusest tulenevalt kasutab rohkem Rakveres kui Jõhvis pakutavaid teenuseid, teeb oma naabrist Rägavere vallale ettepaneku kaaluda ühinemisvõimalusi.

“Oleme sellest võimalusest rääkinud juba ammu,” tunnistas Sonda vallavanem Andrea Eiche. Eelmisel volikogu istungil räägiti sellest võimalusest vallavanema infona ning otsustati, et asjadele ametliku käigu andmiseks võetakse küsimus volikogu päevakorda ja antakse protsessile ametlik käik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles