Virumaa Teataja kutsub linnalaadal lugejad külla

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pika tänava laat.
Pika tänava laat. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Laupäevasel Pika tänava laadal pakub taas tegevust ka Virumaa Teataja kollektiiv, kes lehelugejaid lahkesti külla kutsub ja auhindu jagab.

Ajakirjanike esindus on kohal kella 10-13 ning siis on kõigil võimalus maja ees või sees mõtteid vahetada, ettepanekuid teha, kiita või laita.

Ekskursioonid, millel jagatakse ajalehe valmimise saladusi, leiavad meie ajakirjanike saatel aset kell 10 ja kell 11.

Reporter Toomas Herm, kes on sel päeval veebivalves, toksib kõikide silme all värskeid uudiseid Virumaa Teataja kodulehele. Virumaa Teataja korraldab ajavahemikul kella 10-13 ajalehest lennukite voltimise ja lennutamise võistluse, samuti mõõduvõtu noolemängus. Parimaid ootavad põnevad auhinnad, lastel on võimalus osaleda joonistusvõistlusel.

Toimetuse fotograaf Meelis Meilbaum teeb kella 11-12 huvilistest pilte, mis riputatakse kohe Virumaa Teataja kodulehele, kus neid saab hinnata.

Seekordse fotosessiooni teema on “Viimane kroon enne eurot” ning kujunduselement on disainer Priit Verlini väljatöötatud eksklusiivne reguleeritav kõnepult. Võetakse vastu ka tellimusi. Kui väljas sajab, on kõik tegevused toimetuse ruumides.

Tere tulemast!

Teie Virumaa Teataja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles