Hukkunud tüdruku fondi on laekunud 30 000 krooni

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eistvere külas elanud 19aastane Marie-Helene julges unistada. Ellu viia ta kõiki mõtteid ei jõudnud. Reedel hukkus ta mõnisada meetrit enne koduväravat auto rataste all.
Eistvere külas elanud 19aastane Marie-Helene julges unistada. Ellu viia ta kõiki mõtteid ei jõudnud. Reedel hukkus ta mõnisada meetrit enne koduväravat auto rataste all. Foto: Erakogu

Tänane Sakala kirjutab, et aprilli lõpus liiklusõnnetuses hukkunud Imavere vallas Eistvere külas elanud 19aastase Marie-Helene Pruuni unistuste fondi on laekunud juba 30 000 krooni.
 

Pilistvere vaimulik Hermann Kalmus ütleb, et paar tuntud inimest on teinud üsna suure annetuse. «On väga liigutav, et nii raskel ajal leiavad inimesed siiski võimaluse fondi toetada,» lisab ta.

Marie-Helene unistus oli teha korda kodu saun. Hermann Kalmus lausus, et pärast sauna on kavas jõusaal valmis ehitada.

Mõte, ehitada lagunevast kõrtsihoonest piirkonna noortele jõusaal, oli üks Marie-Helene ideedest. Selle tarvis korraldati tüdruku eestvedamisel 1. mail hoones talgud, kuhu Marie-Helene aga ise ei jõudnud, kuna jäi eelmisel õhtul oma kodu lähedal auto alla.

Annetusi saab teha Swedbanki sihtotstarbelisele kontole 221049592073, selgitus Marie-Helene unistuste fond.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles