Ujujad üllatasid Paides võistkonnavõiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anette Hallik
Anette Hallik Foto: Arvet Mägi

Eestimaa spordiliidu Jõud meistri­võist­lustel kogusid Lääne-Virumaa ujujad 363 punkti ning jätsid esikohta võites seljataha favoriidiks peetud Tartumaa (330 punkti).

Paides läinud pühapäeval peetud spordiliidu Jõud ujumise meistrivõistlustel mahtus võistkondade esikolmikusse veel Saaremaa koondis (281 punkti). Rakvere ujumistreeneri Gunnar Tõnningu sõnutsi esinesid Lääne-Viru koondislased ühtlaselt hästi, tartlased lootsid ilmselt ennast aga maksma panna ka nõrgema koondisega välja tulles.

Lääne-Virumaa esindusele tõi priskelt punkte Eesti koondislasest ujuja Ralf Tribuntsov, kes oli võidukas kolmel individuaalalal: meeste 100 m vaba- (aeg 52,49), rinnuli- (1.07,93) ja seliliujumises (57,39). Lisaks kuulus ta esikoha võitnud Lääne-Viru 4 x 50 m segateateujumise tiimi koos Mari Miilpalu, Anette Halliku ja Karl-Johan Leichteriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles