Pallimängude kooli korvpallurid hõbemedalil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa PK hõbedane korvpallimeeskond: tagareas (vasakult) Martin Metsis, Ander Talu, Henri Matikainen, Sten Saaremäel, Randel Rainer Lille ja treener Vaido Rego ning esireas Martin Ojamaa, Kristofer Veismann, Kerdo Kivivare, Sten Kuber ja Jaagop Janson.
Virumaa PK hõbedane korvpallimeeskond: tagareas (vasakult) Martin Metsis, Ander Talu, Henri Matikainen, Sten Saaremäel, Randel Rainer Lille ja treener Vaido Rego ning esireas Martin Ojamaa, Kristofer Veismann, Kerdo Kivivare, Sten Kuber ja Jaagop Janson. Foto: Erakogu

Pärnu spordihallis peetud korvpalli Eesti meistrivõistluste finaalturniiril poiste B-vanuseklassile (sündinud 1998 ja hiljem) mängis Virumaa pallimängude kooli (PK) meeskond finaalis ning saavutas teise koha.

Treener Vaido Rego juhendamisel mänginud Virumaa PK poistel tuli finaalis tunnistada igipõlise konkurendi Erkmaa korvpallikooli meeskonna paremust tulemusega 75:65.

Virulastele tasuks seega hõbemedal, mis on selle vanuseklassi poistele juba neljandaks medaliks Eesti meistrivõistlustelt. Varasemalt on võidetud kaks hõbedat (2010. ja 2012. a) ning üks pronks (2011. a).

Virumaa PK hõbedases meeskonnas mängisid Martin Metsis, Ander Talu, Henri Matikainen, Sten Saaremäel, Randel Rainer Lille, Martin Ojamaa, Kristofer Veismann, Kerdo Kivivare, Sten Kuber ja Jaagop Janson.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles