Parimad ratturid on Rakkes ning kilbarid Kadrinas

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikeskuse volleväljakud. Kell 10 Lääne-Virumaa tütarlaste MV rannavolles. Foto on illustratiivne.
Rakvere spordikeskuse volleväljakud. Kell 10 Lääne-Virumaa tütarlaste MV rannavolles. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti valdade XVIII suvemängudel Türil võitis jalgrattakrossi Rakke, mälumängus oli parim Kadrina. Ligi 400 osavõtjaga kergejõustiku võitis võistkondlikult Tartu, orienteerumise Türi, köieveos oli parim Juuru.


Parim paljukordne võitja Tartu vald edestades võõrustajaid üldkokkuvõttes ainult kahe punktiga, kolmandaks tuli Kiili vald. Väikestest kuni 2000 elanikuga valdadest olid paremad Kernu, Mäetaguse ja Juuru.

Meeste võrkpalliturniiril tuli 34 võistkonna hulgast esimeseks Kiili ning naiste võrkpallis konkureerinud 26 võistkonna seast oli parim Audru. Eesti valdade XVIII suvemängudel osales kokku 1348 sportlast 63 vallast.

Suvemängud korraldas Eestimaa Spordiliit Jõud koostöös Türi Vallavalitsuse, Türi Spordiklubide Liidu ja Järvamaa spordiliiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles