Lääne-Virumaa jalgpalliesindus alistas Raplamaa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa alistas maavõistlusmängus Raplamaa.
Lääne-Virumaa alistas maavõistlusmängus Raplamaa. Foto: Ave-Katri Pargi

Pühapäeval vihmahoogusid trotsides Rakvere staadionil  Eesti maakondade jalgpalli maavõistluse ühe mõõduvõtuna peetud kohtumine Lääne-Virumaa ja Raplamaa koondise vahel lõppes läänevirulastest vutimeeste võiduga 2:1 (poolaeg 2:0).

Mõlemad väravad Lääne-Viru esinduse kasuks lõi Rakvere JK Tarva meeskonna pallur Jaanus Kaasik avapoolaja esimesel pooltunnil. Teisel poolajal olid pisut rohkem tahtmist täis Raplamaa pallurid, kellel õnnestus kaotusseisu vähendada. Viigini siiski ei jõutud.
"Sõprusmängus tehakse tavalisest rohkem vahetusi, kõik tahavad ju mängida ning mitte iga vahetus ei pruugi mängu positiivset muutust tuua," selgitas läänevirulaste tagasihoidlikumat esitust sõprusmängu teisel poolel sedapuhku  peatreeneri rollis olnud Jaak Proosa.
Esimesel poolajal oli Proosa sõnutsi aga märgata, et mehed on hoolega Brasiilias peetavate  jalgpalli maailmameistrivõistluste mänge vaadanud: ühtteist  püüti Rakvere staadionil järgi teha, ning seda oli jalgpallisõpradel rõõm näha.
Eesti maakondade ja Tallinna koondiste jalgpalli maavõistlust peeti kolmandat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles