Võsu rannas tuleb digipööre

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võsu rand.
Võsu rand. Foto: Eva Klaas / Virumaa Teataja

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) eraldas Vihula vallale 30 000 krooni, mille eest plaanib vald muretseda poi veetee mär­gis­tamiseks ja digitaalse tabloo, mis hakkab näitama õhu- ja veetemperatuuri.

Tabloo pannakse veel kindlasti selle suve jooksul üles, kuid millal täpselt, see sõltub Vihula abivallavanema Urmas Osila ütlusil tarnijaist.

Tahvel, kust veetemperatuuri saab näha, paigaldatakse päästeameti maja külge. Süsteemi kajasta­ta­vat veetemperatuuri on edaspidi või­malik jälgida ka portaalist ilm.ee, kuhu viib link valla kodulehelt.

VIROLi juhatuse esimees Mihkel Juhkami tunnistas, et kui oma­valitsuste liit on reeglina üritusi toe­tanud, leiti, et Võsu rand on maa­konnas selline supluskoht, kus on kõigi ühishuvi olemas.

“Võsu kant on selline huvitav kant, kus on teine ilm, kui mujal,” lausus Juhkami.

Projekti kogumaksumus oli 58 000 krooni, millest 28 000 krooni jääb Vihula valla kanda. Praegu märgitakse temperatuure pildil kujutatud tahvlile käsitsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles