Ivo Järvala ja Raigo Pärs teel üldesikoha poole

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raigo Pärs.
Raigo Pärs. Foto: Arvet Mägi

Üleeile peetud Rakvere Järve Karika 4. etapil osales juba traditsiooniliselt üheksa paari, neist A-tugevusgrupis viis paari ning B-tugevusgrupis 4 paari.


A-tugevusgrupis olid teistest üle Ivo Järvala ja Raigo Pärs, kes otsustavas finaalmängus alistasid Tapa duo Maksim Butšenkovi ja Stanislav Sidorovi 21:12.

Kolmandaks tulid Hendrik Kurik ja Maario Pilli, kes kohamängus alistasid Ronald Järve ja Kevin Soo tulemusega 21:9.

Viiendaks jäid seekord Janno Mäemets ja Hardi Talv, kes kaotasid otsustavas kohamängus Järv/Soole 22:20.
Üldkokkuvõttes jätkavad kindlate liidritena Raigo Pärs ja Ivo Järvala, mõlemal on koos 76 punkti.

Kolmanda ja neljanda koha peal seisavad Sidorov ja Butšenkov, kellel koos 52 punkti, neile järgnevad Järv ja Soo, kelle arvel 48 punkti.

B-tugevusgrupis olid seekord edukad Konstantin Nikolenko ja Indrek Mets, kes finaalis alistasid napilt tulemusega 21:19 paari Marko Kruusimägi ja Olari Aas. Kolmandaks tulid Riivo Siilamets ja Ivar Mäemets, kes alistasid kohamängus samuti 21:19 duo Mihkel Hiielaid ja Uku-Mart Uprus.

Üldkokkuvõttes juhivad Aas ja Kruusimägi, kes kokku kogunud 38 punkti. Kolmandat kohta jagavad Nikolenko ja Siilamets, kel võrdselt kokku 26 punkti. Rakvere Järve Karika 5. etapp toimub 13. juulil algusega kell 17.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles