Pärnus võitsid Kaarel Kais ja Aldis Jaundzeikars

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raigo Pärs.
Raigo Pärs. Foto: Arvet Mägi

Nädalavahetusel Pärnus toimunud rannavõrkpalli Ray-Ban Cupil olid seekord võidukad Kaarel Kais - Aldis Jaundzeikars, kes alistasid finaalis lätlastest vendade paari Martins ja Janis Freidenfeldsi 2:0 (18, 17). Kolmandaks jäid Kristo Kollo - Rain Raud.


Raigo Pärs - Ivo Järvala ja Ronald Järv - Kevin Soo jäid sel turniiril jagama 9.-12. kohta koos paaridega Mait Murs - Reimo Kuri ning Risto Vanatoa - Gilbert Berstein. Ilmar Mõttus - Villu Vahter jagasid 13.-16. kohta.

Avaringis kaotasid Järv/Soo paarile Kollo/Raud 0:2, Pärs/Järvala neljandaks tulnud paarile Aleksejev/Gluhhankov 1:2 ning Mõttus/Vahter paarile Leismann/Kuller 0:2.

Miinusringis võitsid Pärs/Järvala paari Mõttus/Vahter 2:0 ning kaotasid sama tulemusega paarile Müür/Taul. Järv/Soo võitsid paari Tammiku/Vahter 2:0 ning kaotasid paarile Leismann/Kuller 1:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles