Erko Vallbaum sõitis Audrus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Vallbaum.
Erko Vallbaum. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Reedel ja laupäeval peeti Audru 2,173 km pikkusel ringrajal Summer Race 2010. Korraga olid käsil kolmed meistrivõistlused, lisaks peeti karikavõistluste arvestust. Eesti meistrivõistlused, Soome meistrivõistlused ja Põhja-Euroopa meistrivõistlused tõid Audrusse palju võistlejaid pea kõikides klassides.


Vormelite sõidus, kus olid koos Vormel Renault NEZ, Vormel Renault Soome MV ja Vormel Baltic EMV, tegi kaasa ka Erko Vallbaum.

Avasõidu võitis soomlane Miika Kunranta, teiseks jäi rootslane Daniel Roos ning kolmandaks tuli Eesti võidusõitja Johannes Moor. Eesti meistrivõistluste arvestuses tegid väga head sõitu Toomas Kallasmaa ja Raivo Tamm, kes lõpetasid avasõidu üldarvestuses kuuendal ja seitsmendal kohal, samas arvestuses sõitnud Erko Vallbaum oli kaheteistkümnes.

Teise sõidu võitis Kunranta ja hea sõidu tegi Moor, kes lõpetas kolmandana Kunranta ja rootslase Kevin Kleverosi järel.

Vormel Baltic arvestuses sai sõiduvõidu Erko Vallbaum, kes oli üldarvestuses üheksas ning Eesti võidusõitjatest Johannes Moori ning Annti Rammo järel kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles