Ilmar Mõtus ja Marko Vantsi tulid neljandaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall
Rannavõrkpall Foto: AP / Scanpix

Pärnu rannas nädalavahetusel Starman Cupi raames peetud Eesti rannavollemeist­rivõistlustel jõudsid finaali sel aastal moodustunud paarid Kristjan Kais - Oliver Venno ja Rivo Vesik - Karl Jaani. Edu saatis Jaani ja Vesikut, kes said nimekamatest jagu tulemusega 2:0 (15, 16).


See oli Jaanile-Vesikule teine võit Kaisi-Venno üle, esmakordselt tulid nad sellega toime juuni keskpaiku Narva-Jõesuus peetud Meresuu karikavõistlusel. Karl Jaanile oli see ühtlasi ka esimene meistritiitel rannavõrkpallis.

Meeste turniiri pronksmedali võitsid Mart Müür ja Ivo Taul 2:1 (-18, 14, 13) või­duga Marko Vantsi ja Ilmar Mõtuse üle.
Turniiril osalesid ka võistluspaarid Raigo Pärs – Ivo Järvala ja Ronald Järv – Kevin Soo. Pärs-Järvala jagasid turniiril 7.-8. kohta ning Järv-Soo jäid seekord võiduta - nende tulemuseks oli 13.-16. koht.

Avaringis võitsid Raigo Pärs ja Ivo Jär­vala paari Risto Vanatoa – Gilbert Bergstein tulemusega 2:1, Marko Vantsi ja Ilmar Mõtus alistasid paari Andres Leismann – Jaanus Kuller 2:1 ning Ronald Järv – Kevin Soo kaotasid paarile Martti Keel – Rauno Liivrand tulemusega 0:2.

Teises ringis võitsid Vantsi-Mõtus Pärsi-Järvalat 2:0 ja kolmandas ringis kaotasid nad hõbemedaliomanike paarile Kais-Venno 0:2. Edasi võitsid nad miinusringis  Leismanni ja Kulleri 2:1 ning kaotasid poolfinaalis hilisematele võitjatele Jaanile ja Vesikule.

Miinusringides kaotasid Järv-Soo paarile Nõlvak-Tanila 1:2; Pärs-Järvala võitsid alustuseks paari Nõlvak-Tanila 2:1, kuid kaotasid siis paarile Aleksejev-Gluhhankov 1:2.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles