Vainupea sadam müüdi 230 000 euroga

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikka aega maanteeameti töötajatele mere ääres puhkamist võimaldanud kompleks koos sadamaga ootab, mida võtab ette uus omanik.
Pikka aega maanteeameti töötajatele mere ääres puhkamist võimaldanud kompleks koos sadamaga ootab, mida võtab ette uus omanik. Foto: Meelis Meilbaum

Kunagi maanteeametile kuulunud Vainupea sadama ja puhkekompleksi, mida Vihula vald oma valdusesse soovis, ostis Tartu firma, mis tegeleb toiduainetööstuses ja kaubanduse seadmete hulgimüügiga.

Vainupea külas asuva Paadisadama kinnistu võõrandamiseks Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) korraldatud avaliku kirjaliku enampakkumise võitjaks tuli ESK Grupp OÜ, kes omandas kinnistu 230 000 euroga.

ESK Grupp OÜ juhatuse liige Elmo Somelar märkis, et kinnistu osteti investeeringu eesmärgil, kuid praegu konkreetsed plaanid sellega puuduvad – sadamaarendus võib kõne alla tulla tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles