Vinni spordikompleksi nõukogule valiti uus juht

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Nummert lubab hea seista kvaliteetse vee eest spordikompleksis.
Jaan Nummert lubab hea seista kvaliteetse vee eest spordikompleksis. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Möödunud nädalal toimus Vinni spordikompleksi nõukogu koosolek, kus uueks esimeheks valiti Jaan Nummert.


ASi Vinni Spordikompleks nõukogu vastsel esimehel Jaan Nummertil on pikaajaline teenindamis- ja juhtimiskogemus panganduses ja tootmises. Praegu töötab ta Virumaa veepumbakeskuse juhatuse esimehena.

Veepumbakeskuses vee kvaliteedi jälgimisega harjunud Nummert kavatseb sellele rohket tähelepanu pöörata ka Vinni spordikompleksi nõukogu esimehena töötades.

“Ligi veerand sajandit oma elust olen pühendanud veeseadmete paigaldamisele, ehitamisele ja hooldamisele ning joogivee tootmisele ja reovee puhastamisele. Puhas vesi on meile kõigile eluks äärmiselt vajalik, see omakorda paneb minu õlgadele väga suure vastutuse. Tulevases töös ongi mul võimalus kasutada oma teadmisi ja kogemusi spordikompleksi maine ja teenuste kvaliteedi parandamisel,” rääkis Nummert. Ta kinnitas, et püüab teha omalt poolt kõik, et ei juhtuks Tallinnas asuva Kalevi ujulaga sarnast olukorda, kus veega tekkinud probleemide tõttu kahjustus ujula maine ja vähenes klientide arv.

Spordikompleksi praegust majanduslikku olukorda peab Nummert samasuguseks kui teistel ettevõtetel.

“Spordikompleksi olukord on sarnane Eesti riigi olukorrale - raske, kuid mitte lootusetu,” hindas Jaan Nummert ning lisas, et kuna on märgata paranemise märke mitmes majandussektoris, tuleb nuputada, kuidas kliente täiendavalt spordikompleksi meelitada ja milliseid ligitõmbavaid teenuseid neile pakkuda.

Virumaa veepumbakeskuse juhatuse esimehe kohalt seoses Vinni spordikompleksi nõukogu esimeheks saamisega Nummert ei lahku.

Kuna spordikompleksi nõukogu esimehe töö on ühiskondlik, siis ta selle eest tasu ei saa.

Jaan Nummert on lõpetanud Eesti põllumajandusakadeemia ökonoomika ja juhtimise erialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles