Priit Pärna filmifestival avatakse lennujaamas

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga ja Priit Pärn.
Olga ja Priit Pärn. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Priit Pärna 3. animafilmifestival (PPAFF) avatakse esmaspäeval Tallinna lennujaamas, kus näidatakse Priit ja Olga Pärna vast valminud erootilist animafilmi “Lendurid koduteel” ja filmist kõnelevad ka autorid ise.

“Priit Pärna animafilmifestival on alati otsinud põnevaid paiku, kus maailmatasemel animatsioone näidata ning mis köidaks inimeste tähelepanu. Tallinna lennujaam on kindlasti eriline koht värske Eesti animafilmi “Lendurid koduteel” näitamiseks,” sõnas festivali peakorraldaja Indrek Jurtšenko.

Priit Pärna 3. animafilmifestivali kavas on seitse programmi ja üle 50 animatsiooni Lõuna-Koreast, Tšehhist, Horvaatiast ja Eestist. Lisaks toob tänavune PPAFF animasõpradeni viis alafestivali, rahvusvahelise tudengikonkursi ja kolm animatsioonikoolitust.

Filmifestival sai alguse 2012. aastal Tapal ning kutsuti ellu rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti animafilmirežissööri Priit Pärna auks, kes on Tapalt pärit.

Festivali kese on jätkuvalt Tapal ja see kestab kuni 2. novembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles