Tennise üksikmängudes maakonna meistrid teada

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merje Tamm.
Merje Tamm. Foto: Arvet Mägi

Läinud nädalavahetusel tehti Rakvere tenniseväljakutel algust maakonna meistrivõistlustega tennises, esmalt olid võistlustules üksikmängijad.


Ilm soosis võistlust välisväljakutel igati, vaid laupäevased kohtumised algasid väikese vihmasajuga, kuid pilved hajusid peagi.

Meeste üksikmängudes, kus osalejaid kaksteist, krooniti meistriks rakverlane Aare Kongi, kes võitis finaalis tulemusega 6:7, 6:3, 6:1 Artur Antropovi. Kolmanda koha mängus alistas Tiit Moik tulemusega 6:1, 6:2 Indrek Kriguli.
Naisüksikmängus tuli viie osavõtja seas esikohale Merje Tamm, kes alistas finaalis Rakvere spordikoooli noore mängija Kärt Koppeli 6:1, 6:0. Kolmanda koha sai Gerli Traus, kes alistas pronksimängus tulemusega 6:0, 6:2 Kristi Trausi.

“Nii Kärt, Gerli kui ka Kristi on viimase aasta jooksul oma treenerite Donat Masingu ja Mari Ani juhendamisel jõudsalt arenenud, nende mäng on  muutunud kindlakäelisemaks ja taktikalisemaks,” rõõmustas Rakvere tenniseklubi eestvedaja ning võistluste peakohtunik Aare Kongi.

Meistrivõistlused jätkuvad paarismängude ja seenioride jõukatsumisega, mis peetakse kahel järgmisel nädalalõpul reedest pühapäevani. Reedel algab võistluspäev kell 17, laupäeval-pühapäeval kell 10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles