Maakler Rakveres: kõige likviidsem kinnisvara on korter

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksklusiivse korteri potentsiaalne ostja on Eestis elav välismaalane, kuid rohkem oma inimesi hakkab hindama samuti ajaloolist hõngu.
Eksklusiivse korteri potentsiaalne ostja on Eestis elav välismaalane, kuid rohkem oma inimesi hakkab hindama samuti ajaloolist hõngu. Foto: Internet

Eesti 17 suurema linna võrdluses on kõige odavamad korterid Kohtla-Järvel ja Valgas, kus tehingustatistika järgi maksab ruutmeeter keskmiselt vastavalt 103 ja 130 eurot. Kümnendal kohal olevas Rakveres oli ruutmeeter septembris väärt 481 eurot.

Rakveres hinnatakse heas korras kortereid, mis on renoveeritud või uutes kortermajades, kuid kindlasti heas asukohas. Hinnatakse keskuse, kooli, lasteaia, spordi- ja huviringide lähedust.

“Rakvere linn on paras elamiseks ja igale poole pääseb lihtsalt ka jala,” ütles Virumaa Investi atesteeritud maakler Olev Rohumäe, kelle sõnul on linna ääres paiknevad rahulikud piirkonnad (Kaevu tn, Linnuriik) rohkem hinnas kui Lennuki ja Küti tänava piirkond. Kesklinna probleem on vähene maa majade ümber ja parkimiskohtade puudumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles